Folkets mat

Mat vi äter, mat vi lagar, mat vi tycker andra ska testa.

torsdag, maj 24, 2007

Werthers Original EclairDet gick reklam för Werthers Original Eclair på tv.

Eclair!

Jag (men mest Anna) rusade åstad för att köpa en påse. Vi hittade ingen, jag mejlade den tyska importören Storck. Svaret:

- - -
Hej Olle

De skall finnas att köpa på Vi Högalidshallen, Ica, Coop m.fl

Obs! Namnet Eclair är ej tryckt på förpackningen. Titta efter
Werther's Original, med mörkblått band till vänster. Det står
"Chocolate filled Cream Toffees"

Hälsningar
Hans
- - - -

Jag förstår ju inte riktigt varför man marknadsför en produkt under ett annat namn än den heter i butiken. Men jag hittade en påse på Vi Högalidshallen.

Eclairerna är mycket sega (jag åt en (1)) och det kändes som om mina tänder ska lossna (jag fyller ändå 32 idag...). Min mormor brukade säga om messmör att "den slingrar sig kring tänderna". Hear, hear!

Anna åt resterande 130 gram med god aptit och har tänderna kvar.

Etiketter: , , ,

1 Comments:

Anonymous Ulf said...

Tack för hjälpen att hitta den chokladfyllda Werthers-kolan! Var ute och paddlade i veckan och blev bjuden på en en Werthers. Eftersom jag tidigare tappat några inte helt billiga porslinskronor tuggandes på Riesen-kola, bestämde jag mig för att denna gång suga på kolan hela vägen. En stor tålamodsprövning och prestation när det gäller mig. Vilken lycka när jag kom in till chokladfyllningen! Idag köpte jag mig en påse Werthers ovetandes om att det finns olika sorter. Efter att ha sugit på kolan till sista moelkylen konstaterade jag sorgset att jag fick inte upplevde den förväntade chokladsmältan som avslutning. Letade på Storcks hemsida utan att förstå vad det var som jag upplevt på paddlingen ute i Trosa skärgård. Men nu vet jag!

7:17 em  

Skicka en kommentar

<< Home