Publikfrieri
Middagsbjuding igår kväll. Det blev gamla favoriter på faten och nya bekantskaper i glasen. Förätten bestod av råa rödbetor, pancettaomhuldad chevré toppad med timjanshonung. Till det serverades Domaine Beauséjour . Enkelt och befriande.
Huvudrätten var en chili på märgpipa, rödvin, röd och grön chili och choklad som fick koka i ett par timmar. Till grytan serverades en bönsallad på svarta och vita bönor marinerade i lime, mynta och basilika. Nu blev det italienskt och argentiskt i glasen i form av Farnese och Cameleon.
Kvällen rundades av med kaffe och små chokladpraliner. Rackarns goda.
PS Vi hann med att tömma en Piper-Heidsieck också. Hur det nu gick till...
Huvudrätten var en chili på märgpipa, rödvin, röd och grön chili och choklad som fick koka i ett par timmar. Till grytan serverades en bönsallad på svarta och vita bönor marinerade i lime, mynta och basilika. Nu blev det italienskt och argentiskt i glasen i form av Farnese och Cameleon.
Kvällen rundades av med kaffe och små chokladpraliner. Rackarns goda.
PS Vi hann med att tömma en Piper-Heidsieck också. Hur det nu gick till...
1 Comments:
Hej. Jag har fattat det som om du är bra på att använda tryckkokare. Jag har precis köpt en, men svårt att veta hur den ska användas, finns ju nästan ingenstans att läsa om det. Har du tips?
MVH
Sandra
sanni694@hotmail.com
Skicka en kommentar
<< Home