Folkets mat

Mat vi äter, mat vi lagar, mat vi tycker andra ska testa.

måndag, oktober 23, 2006

Cyberkocken kom aldrig hit

Det blev inget bidrag den här gången. Jag hade någon idé om att baka kex på rågmjöl, smör och hummerfond, göra en marmelad på 1/3 squash och 2/3 plommon samt koka ägg och hacka ner i en dillkryddad färskost och servera som en amuse bouché (eller hur det nu stafvas).

Nicoletta har ju varit i Bratislava och ätit skinkbakelse, jag fick ett sms från henne i fredagsnatt och med tanke på kvaliteten på det sms:et så gissar jag att hon inte är i stånd att trolla ihop nåt kreativt av squash, plommon, ägg och bröd.

Nästa gång, nästa gång!

1 Comments:

Blogger nicoletta said...

Olle har tyvärr rätt, så rätt. (Jag satt länge på en bar i Stare Mesto i Bratislava och smuttade på vin och det kan verka hämmande på kreativiteten.)

8:12 em  

Skicka en kommentar

<< Home