Vinnaren i Cyberkocken
Voila! Det är fredagslunch och Cyberkocken ska utses. Det var sju bidrag på ingredienserna kyckling, basilika, soltorkad tomat och något svart.
(Fram med trumpeterna och virveltrumman) Tre kategorier blir det.
Folkets val
Går med 46% av rösterna till Aglio e Olios Lime-, basilika- och couscouspanerade kycklingfiléer serverade på rösti med svartpeppar och soltorkade tomater. Grattis Ilva!
Aha-priset
Vårt hederspris går till Kinnas mat. Mest för att vi gillar tomatjelly (vi gjorde variant på ett Mistral-recept förrförra nyåret) men även för att det känns helt rätt en djupdykning ner i 70-talet. Med rätt mängd gelatin slår man världen med häpnad. Grattis Kinna!
Och så, månadens Cyberkock.
Cyberkocken blir Broccoli! Kycklingsoppa med tomat, svarta bönor och basilikacrème är en smart och billig rätt som ger lite disk och mycket smak. Den går att variera efter konto och tidsåtgång. Dessutom är den snygg att se på. Grattis Frida!
Folkets mat bugar för alla fina recept och glada tillrop.
Trumpeter! Virveltrumma! Medaljer!
(Fram med trumpeterna och virveltrumman) Tre kategorier blir det.
Folkets val
Går med 46% av rösterna till Aglio e Olios Lime-, basilika- och couscouspanerade kycklingfiléer serverade på rösti med svartpeppar och soltorkade tomater. Grattis Ilva!
Aha-priset
Vårt hederspris går till Kinnas mat. Mest för att vi gillar tomatjelly (vi gjorde variant på ett Mistral-recept förrförra nyåret) men även för att det känns helt rätt en djupdykning ner i 70-talet. Med rätt mängd gelatin slår man världen med häpnad. Grattis Kinna!
Och så, månadens Cyberkock.
Cyberkocken blir Broccoli! Kycklingsoppa med tomat, svarta bönor och basilikacrème är en smart och billig rätt som ger lite disk och mycket smak. Den går att variera efter konto och tidsåtgång. Dessutom är den snygg att se på. Grattis Frida!
Folkets mat bugar för alla fina recept och glada tillrop.
Trumpeter! Virveltrumma! Medaljer!
2 Comments:
Hoppsan, det var otippat men inte desto mindre kul. Vad glad jag blev!
Jag tackar och bugar!
Skicka en kommentar
<< Home