Cyberkocken september - Sammanställning
Helgen som gått har bjudit på Cyberkockstävling. Fyra på förhand givna ingredienser - kyckling, basilika, soltorkade tomater och något svart har gett oss på Folkets Mat sju bidrag att ta ställning till.
Absolut ingen enkel uppgift för oss. Men se till att göra din egen röst hörd i tävlingskategorin "Folkets val". Du har fram till fredag lunch på dig att rösta på just din favorit.
Och, håll i hatten - här kommer bidragen:
Aglio e olio's Ilva har lagat lime, basilika och couscouspanerade kycklingfiléer serverade på rösti med svartpeppar och soltorkade tomater.
Lexi från Boybeater har fixat kycklingburgare med egenhändigt ugnstorkade tomater.
Kristina från Clivia's cuisine har snott ihop soltorkad tomat- och basilikafyllda kycklingfiléer.
Broccoli-Frida bjuder på en kycklingsoppa med tomat och svarta bönor, serverat med en klick basilikacrème.
Karin från Ett öppet fönster deltar med sin apelsinkyckling med quinoasallad (tyvärr så ville inte kameran samarbeta).
Food for life's Maria frestar oss med kycklingfärsspett med vitlök och basilika.
Kinnas retroinspirerade bidrag är en förätt på tomatgelé med kyckling och gräddfilssås.
Absolut ingen enkel uppgift för oss. Men se till att göra din egen röst hörd i tävlingskategorin "Folkets val". Du har fram till fredag lunch på dig att rösta på just din favorit.
Och, håll i hatten - här kommer bidragen:
Aglio e olio's Ilva har lagat lime, basilika och couscouspanerade kycklingfiléer serverade på rösti med svartpeppar och soltorkade tomater.
Lexi från Boybeater har fixat kycklingburgare med egenhändigt ugnstorkade tomater.
Kristina från Clivia's cuisine har snott ihop soltorkad tomat- och basilikafyllda kycklingfiléer.
Broccoli-Frida bjuder på en kycklingsoppa med tomat och svarta bönor, serverat med en klick basilikacrème.
Karin från Ett öppet fönster deltar med sin apelsinkyckling med quinoasallad (tyvärr så ville inte kameran samarbeta).
Food for life's Maria frestar oss med kycklingfärsspett med vitlök och basilika.
Kinnas retroinspirerade bidrag är en förätt på tomatgelé med kyckling och gräddfilssås.
3 Comments:
Wow vad ni ar snabba! Och det ar lika roligt som vanligt att se hur olika alla bidrag ar! Tack for alltihopa!
Ni utesluter ju alla vegeterianer, men antar att det hade varit ok att använda kyckling alternativ.
Hej vego! Det var ju slumpgeneratorn som valde kyllingen men det hade gått utmärkt att byta ut den!
Skicka en kommentar
<< Home