Fetaostkräm
Denna blandning kommer att bli en rejäl smakförhöjare till framtida lunchsallader, (förlagan är en chèvrekräm jag gjorde för ett tag sen, men är man från Grekland så är man) eller varför inte till sommarens grillmat?
200 g fetaost
1-1½ dl crème fraiche
1 liten röd eller gul paprika
nymalen svartpeppar
Rosta paprikan i ugn. Ta bort skalet. Kör alla ingredienser i mixer eller med stavmixer till önskad konsistens. (4-6 personer)
200 g fetaost
1-1½ dl crème fraiche
1 liten röd eller gul paprika
nymalen svartpeppar
Rosta paprikan i ugn. Ta bort skalet. Kör alla ingredienser i mixer eller med stavmixer till önskad konsistens. (4-6 personer)
1 Comments:
Jag brukar göra en liknande röra, men med färska örter i stället för paprika. Sedan brer jag den över lax, steker i ugnen och serverar till pasta. Rekommenderas.
Skicka en kommentar
<< Home