Jobbmat
Gårdagens framtidsmöte på jobbet avslutades med lättare plockmat. Som jag och en kollega fixade. Köket är bra. Varmluftsugn, två diskmaskiner, två stora kylar och en frys underlättar förberedelserna avsevärt. Mataffären två våningar ner är stor och välsorterad.
Vad blev det då? Jo, ugnsrostad färskpotatis från Cypern (den svenska kostar 1000 kronor kilot), kallskuret (bland annat kalkonpastrami), två sorters grekiska oliver, caprese, grönsallad med rädisor, en gammal fetafavorit, bröd, jordgubbar med mörk choklad och det obligatoriska boxvinet.
Vad är det man brukar säga? Snabbt, lätt och läckert.
Vad blev det då? Jo, ugnsrostad färskpotatis från Cypern (den svenska kostar 1000 kronor kilot), kallskuret (bland annat kalkonpastrami), två sorters grekiska oliver, caprese, grönsallad med rädisor, en gammal fetafavorit, bröd, jordgubbar med mörk choklad och det obligatoriska boxvinet.
Vad är det man brukar säga? Snabbt, lätt och läckert.
1 Comments:
Och trevligt för plånboken!
Skicka en kommentar
<< Home