Folkets mat

Mat vi äter, mat vi lagar, mat vi tycker andra ska testa.

torsdag, maj 11, 2006

Jobbmat

Gårdagens framtidsmöte på jobbet avslutades med lättare plockmat. Som jag och en kollega fixade. Köket är bra. Varmluftsugn, två diskmaskiner, två stora kylar och en frys underlättar förberedelserna avsevärt. Mataffären två våningar ner är stor och välsorterad.

Vad blev det då? Jo, ugnsrostad färskpotatis från Cypern (den svenska kostar 1000 kronor kilot), kallskuret (bland annat kalkonpastrami), två sorters grekiska oliver, caprese, grönsallad med rädisor, en gammal fetafavorit, bröd, jordgubbar med mörk choklad och det obligatoriska boxvinet.

Vad är det man brukar säga? Snabbt, lätt och läckert.

1 Comments:

Blogger Lidbom said...

Och trevligt för plånboken!

12:06 em  

Skicka en kommentar

<< Home